Mai multe informatii

Cum cumpar

Selectarea produselor

In momentul in care ati gasit un produs pe care doriti sa il achizitionati, apasati pe butonul „Adauga in cos”. Veti fi apoi directionat automat catre pagina  „Cosului de cumparaturi”, unde aveti optiunea de vizualizare a listei de produse existente in cos, de modificare a cantitatilor pe care doriti sa le achizitionati sau de renuntare la unul, mai multe sau toate produsele introduse. Pentru a va intoarce la website si a adauga alte produse in cosul de cumparaturi, actionati butonul „Continua cumparaturile”

Informatii pentru expediere 

Pentru finalizarea comenzii, apasati butonul „Trimite comanda”. In cazul in care sunteti client nou, va trebui sa creati intai un cont de utilizator, completand formularul de inregistrare. Crearea contului nu va dura mai mult de 2 minute, dupa care veti putea finaliza comanda. In cazul in care informatiile pentru plata sunt diferite de informatiile pentru expediere, selectati optiunea „Completeaza o noua adresa pentru plata” si introduceti informatiile dorite. 

Finalizarea comenzii 

Pentru a plasa comanda, selectati metoda de plata pe care o preferati si folositi campul „Comentarii comanda”, care va permite sa trimiteti informatii suplimentare. Dupa ce v-ati asigurat ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile practicate, apasati butonul „Trimite comanda”.

In functie de caracteristicile comenzii dvs. si de optiunile disponibile, este posibil sa vi se solicite apoi alegerea unei anumite metode de livrare, careia ii pot fi asociate anumite costuri de transport. Veti putea vizualiza valoarea costurilor de livrare inainte de finalizarea comenzii.